Min baggrund

CV:

Startet som elev i Kjøbenhavns Handelsbank i 1984 og blev færdig uddannet som bankmand i 1986 i den daværende Air Terminal Afdeling, som lå i Hotel Royal ved Vesterport Station. I dag er der bagerudsalg, hvor der var bankfilial, og fitness, hvor erhvervsafdelingen på 1. sal var.

Siden 1991 har jeg som bankmand arbejdet med erhvervsvirksomheder. Både mindre erhvervsdrivende og store virksomheder. Blandet andet i mange år med de store danske landbrugsvirksomheder, som hver eneste dag indbringer store eksportindtægter til Danmark. 

I 1999 til 2000 fik jeg en kredituddannelse i London – igen med fokus på erhvervskunder. Fra 2003 til slutningen af 2006 arbejde jeg igen i London, hvor jeg havde ansvaret for ansvar for nordiske erhvervsvirksomheder med forretninger i England. 

Siden 2007 har jeg arbejdet med udenlandske korrespondent banker på de oversøiske markeder. Det vedrører første og fremmest at sikre de bedste muligheder for at støtte og hjælpe danske og nordiske med deres eksport. 

Ved siden af bank har jeg repræsenteret Frederiksberg kommune i forskellige sammenhænge. Blandt andet som medlem af Wonderful Copenhagens repræsentantskab (2010-2013), i bestyrelsen for Frederiksberg Museerne (2014-2018) og siden 2014 som bestyrelsesmedlem i Aveny-T teateret. Derudover har jeg i mange år været aktiv i bestyrelsen for en af Danmarks største firma kunstforeninger.

Politik aktiv i Det Konservative Folkeparti gennem mange år. Blandt andet som lokal vælgerforeningsformand på Frederiksberg fra 2008 til 2019.